The Official Division XIX Site

Keikkavilimi La Barren synttäreiltä

Jawohl! La Barren synttärit saatiin vietettyä kunnialla loppuun asti. Vaikka meinasi meininki karata epäkunniallisenkin puolelle. Keikka alkoi vasta puolen yön aikaan ja papat meinasi sammua ennen omaa soittovuoroaan. No, jotenkin siitä sitten kuitenkin selvittiin lauteille asti ja keikkakin tuli vedettyä läpi asti. Onneksi tajuttiin pyytää bändin tukijoukkoja tallentamaan keikalta muutama biisi kännykällä niin voi edes sitä kautta myöhemmin kerrata, että missä kunnossa sitä tuli oltua. Nyt tästä seurauksena on päässyt meidän häpeäksi käymään semmonen juttu, että yksi tämmönen vilimi on päässyt vuotamaan julukisuuteen osoiteessa: http://youtu.be/5YTBXlkRye4. Huhhuh!

PS.Se melkein-sammuminen muuten johtui pelekästään liian myöhäsestä soittoajasta. Ei tämmöset vanhukset ennee jaksa valavoa noin helekutin myöhälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.